Retourneren En Ruilen

Bij Yacht and Media streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. We begrijpen echter dat er gevallen kunnen zijn waarin een product moet worden geretourneerd of omgeruild. Om dit proces te vergemakkelijken, hebben we het volgende retour- en omruilbeleid opgesteld. Lees deze beleidslijn zorgvuldig door voordat u een retour of omruil aanvraagt.

1. Retour- en omruilperiode

U heeft 30 dagen vanaf de ontvangst van uw bestelling om een product te retourneren of om te ruilen. Houd er rekening mee dat we geen retourzendingen of omruilingen kunnen verwerken voor producten die meer dan 30 dagen na de leveringsdatum zijn ontvangen.

2. Geschiktheid voor retour en omruil

Om in aanmerking te komen voor een retour of omruil, moet het product in de originele staat zijn, ongebruikt, onbehandeld en met alle originele labels eraan bevestigd. We accepteren geen retourzendingen of omruilingen van producten die zijn gewijzigd, beschadigd of tekenen van gebruik vertonen.

De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild:

– Cadeaubonnen
– Lingerie en badkleding
– Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten
– Producten in de uitverkoop of in promotie

3. Hoe u een retour of omruil kunt starten

Om een retour of omruil te starten, volgt u deze stappen:

a. Neem contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon en geef het bestelnummer en de reden voor de retourzending of omruiling op.
b. Ons klantenserviceteam zal een retourautorisatie (RMA) verstrekken en indien nodig een retourverzend etiket.
c. Zorg ervoor dat het product in de originele staat is en verpak het veilig.
d. Stuur het product terug naar het retouradres dat wordt vermeld op het retourverzendetiket.
e. Stuur ons het trackingnummer van uw retourzending, zodat we de status van uw retourzending kunnen volgen.

4. Verwerking van retourzendingen en omruilingen

Zodra we uw retourzending of omruiling hebben ontvangen, zullen we deze controleren om te zorgen dat deze aan onze retourvoorwaarden voldoet. Als het product geschikt is voor retour of omruil, zullen we binnen 5 werkdagen het terugbetalingsbedrag of het nieuwe product verzenden.

Als het product niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, zullen we u informeren en het product terugsturen.

5. Kosten voor retourzendingen en omruilingen

De kosten voor retourzendingen of omruilingen zijn voor uw rekening.

6. Terugbetaling

Als u een terugbetaling heeft aangevraagd voor een geretourneerd product, zullen we het bedrag terugstorten op de betaalmethode die u heeft gebruikt voor de aankoop, zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en verwerkt.

7. Omruilingen

Als u een product wilt omruilen voor een ander product, volgt u de hierboven beschreven retour- en omruilprocedure. We zullen het nieuwe product zo snel mogelijk verzenden, zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en verwerkt.

Als u vragen heeft over ons retour- en omruilbeleid, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam voor assistentie.